ثبت شرکت

company-registration

ثبت شرکت‌ علاوه بر امکان فعالیت تجاری به صورت گروهی، مزایای زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد. این شرکت‌ ها در قالب‌ های مختلف قابل ثبت و هر یک برای موضوع خاصی مناسب‌ هستند. شرکت‌ های تجاری، شخصیت حقوقی مستقل از شرکای دارند. شخصیتی که سرمایه، نام و حتی آدرس مشخصی دارد. افرادی که می‌ خواهند با شرکت شما قرارداد تنظیم کنند، داشتن شخصیت حقوقی اعتبار بیشتری برای انجام معامله دارد. همچنین امکان بهره‌ مندی از تسهیلات بانکی به روش‌های ساده‌ تری برای شرکت‌ها امکان‌پذیر است.

امروزه، بخش کثیری از آحاد جامعه به عناوین مختلف با حقوق ثبت شرکت در ارتباط هستند. لیکن، آشنایی با امور ثبتی و احاطه بر آن مستلزم کسب تجربه و علم مربوط به آن است و می طلبد که افراد با قوانین و آیین نامه های مختلف در ارتباط با مسایل ثبت شرکت و مراحل آن آشنایی کامل داشته باشند.

مراحل ثبت شرکت

ثبت شرکت هم مانند بقیه موراد اداری نیاز به انجام یک سری فرآیند برای تکمیل شدن دارد در این مراحل باید یک سری اطلاعات و مدارک بین شما سامانه ثبت شرکت رد و بدل شود که کمی پیچیدگی دارد و از شما وقت می گیرد در صورتی که مایل هستید می توانید ثبت شرکت خود را کامل به مشاوران ما بسپارید.

گام اول : تکمیل فرم اطلاعات شخص 

گام دوم : انتخاب نوع و اسم شرکت

گام سوم : انتخاب موضوع فعالیت شرکت و مجوز ها

گام چهارم : تکمیل مشخصات شرکت

گام پنجم : انتخاب نوع و مقدار سرمایه

گام ششم : تکمیل اطلاعات شخص (حقیقی یا حقوقی)

گام هفتم : ثبت اطلاعات

گام هشتم : مشخص کردن سمت شخص در شرکت

گام نهم : ثبت شعب شرکت

گام دهم : تکمیل اظهارنامه و اساسنامه

گام یازدهم : تکمیل مدارک ثبت شرکت

گام آخر : مطلع شدن از وضعیت ثبت شرکت

 

مشاوره رایگان:

۰۲۱-۸۸۷۸۷۴۷۰

۰۲۱-۸۸۱۹۱۵۶۲

۰۹۳۰۰۸۸۴۹۰۴

 

نقش وکیل و مشاوره حقوقی در ثبت شرکت

اگر به دنبال صرفه جویی در هزینه ‌های ثبت شرکت هستید و از قوانین و شرایط حقوقی اطلاعات کافی دارید، می‌ توانید با پرداخت مبلغی مناسب بابت هزینه پست، پاکت، حق الثبت، حق التمبر، مالیات سرمایه و آگهی در روزنامه رسمی، شرکت خود را ثبت نمایید. این امر مستلزم آن است که بر روی مقررات و شرایط حقوقی کاملا مسلط باشید تا در روند ثبت دچار مشکل نگردید و از ضرر و زیان‌ های آتی جلوگیری نمایید.

اما پیشنهاد ما به شما این است که از وکلای ماهر و موسسات حقوقی که خدمات ثبت شرکت را ارائه می‌ دهند، استفاده نمایید. زیرا وکلا و موسسات حقوقی از تمامی قوانین و مقررات آگاهی دارند و با اشراف کامل بر آنها می ‌توانند روند ثبت شرکت را برای شما تسهیل نمایند تا دیگر نگرانی بابت درست انجام نشدن فرایند ثبت شرکت به وجود نیاید.

هزینه ثبت شرکت در ایران

به طور کلی نمی‌ توان مبلغ ثابت و مشخصی را برای این امر تعیین نمود؛ زیرا هزینه ثبت شرکت هزینه مجموعه ‌ای از خدمات است که میزان مبلغ و نوع این خدمات با توجه به نوع کار و یک سری عوامل دیگر مانند حق تمبر، حق ثبت، حق الوکاله، آگهی روزنامه و … می ‌تواند متفاوت باشد.

برای مثال هزینه ثبت شرکت پیمانکاری با هزینه ثبت شرکت بازرگانی متفاوت است و هر کدام نیاز به یک سری مدارک و طی کردن مراحل مخصوص به خود هستند. همچنین موسسات مختلفی که در زمینه ثبت شرکت فعالیت می‌ کنند، مشاوره‌ های لازم را به شما می‌ دهند و در روند کار کمک می ‌نمایند، نرخ کارمزد متفاوتی دارند که در هزینه ثبت شرکت تاثیرگذار می ‌باشند.

مدت زمان ثبت شرکت پس از انجام تمام مراحل

یکی از مواردی که برای صاحبان شرکت ها از اهمیت بالایی برخوردار است، مدت زمان ثبت شرکت است. بسیاری از افراد دوست دارند در کمترین زمان ممکن مراحل ثبت شرکت انجام شده و بتوانند زودتر به صورت قانونی فعالیت خود را انجام دهند. با توجه به روند قانونی ثبت شرکت و مراحل چندگانه آن، می توان گفت از شروع کار تا رسیدن به نتیجه نهایی و دریافت تاییدیه ثبت شرکت حداقل 30 الی 45 روز زمان نیاز است.

البته این مدت زمان با توجه به نوع شرکت نیز متفاوت است. برای ثبت برخی از شرکت ها ممکن است مراحل کمتری طی شود و یا مراحل با سرعت بیشتری انجام شوند و مدت زمان کل کاهش یابد. برای برخی از شرکت ها نیز به خاطر شرایط خاص خود امکان طولانی شدن روند طی شدن مراحل ثبت شرکت وجود دارد.

استعلام ثبت شرکت

شما می توانید پس از اتمام مراحل ثبت شرکت در صورتی که توسط مراجع مربوطه ثبت تایید گردد استعلام لازم را از طریق روش های زیر دریافت کنید.

  • یکی از راه های استعلام ثبت شرکت مراجعه به نشانی اینترنتی ilenc.ssaa.ir می باشد. با نوشتن نام شرکت یا شماره ثبت یا شناسه ملی در این سامانه می توانید از وضعیت ثبت شرکت خود مطلع گردید.
  • استفاده از سامانه روزنامه رسمی به نشانی اینترنتی www.rooznamehrasmi.ir از دیگر روش های استعلام ثبت شرکت محسوب می شود. در این سامانه نیز باید با وارد نمودن یکی از اطلاعات مربوط به شرکت مانند نام، شماره ثبت و یا شناسه ملی جستجو را انجام دهید.
  • با مراجعه به سامانه ثبت شرکت ها به آدرس اینترنتی irsherkat.ssaa.ir نیز می توانید وضعیت ثبت شرکت خود را استعلام بگیرید.